Tiigrisilm kristall ja tiigrisilma mõju

Tiigrisilm kristall ja tiigrisilma mõju

Tiigrisilm kuulub kaltsedooni mineraalide klassi perekonda. Sellel on siidine läige ja läbipaistmatu läbipaistvus. Tiigrisilm on tavaliselt moondekivi, mis on punakaspruuni varjundiga ja raudsete triipudega. Tiigrisilma tähendus on enesekindlus ja sisemine tugevus.

Tiigrisilma päritolu

Lõuna-Aafrika suurtelt kassimaadelt, India vürtsisaartelt ja kumisevatest teeistandustest ning Lääne-Austraalia kuivast lõputust äärest kaevandatakse Tiigrisilma kohtades, kus valitseb kuumus, kuiv õhk ja kõrbetunne. See moodustub krokidoliidi muutmisel, säilitab selle mineraalirikka meeleolu ja võtab oma kuldse keravärviskeemi raudoksiidist. 16. sajandil oli Tiigrisilm nii haruldane, et seda peeti nii hinnaliseks elemendiks, selle väärtus oli kullast palju kõrgem.

Tiigrisilma taga olevad lood räägivad, et egiptlased sattusid Tiigrisilma kivi sillerdavatele kiirtele, nad uskusid, et see väljendab jumalikku nägemust ja kasutas seda isegi kivina silmade kujutamiseks suurte jumaluste loomisel. Seda kasutati ka kaitsva amuletina Rooma sõdurite rinnakilpidel lahingus.

Kalliskivi nime päritolu pole juhuslik ja ulatub kaugemale kui lihtne viide värviskeemile. Tiiger on džungli tõeline kuninganna: tugev, julge ja alati valmis hüppama. Tiigri vaim tuletab meelde ürgsete instinktide tähtsust ja varju mina aktsepteerimist, et džunglist välja hiilida ja valguse käes seista. See sunnib inimesi aktsepteerima kõiki enda vaatenurki, mängulisest poosist kiskja ja kaitsjani, sest elu on ettearvamatu ja õitsenguks on vaja isiklikku jõudu.

Tiigrisilma raviomadused ja mõju

Nii juurtšakraga kui ka sakraaltšakraga ühendatud tiigrisilma kristall sisaldab tohutult suurepäraseid raviomadusi ja eeliseid, mis aitavad tasakaalustada füüsilist ja emotsionaalset heaolu ühe hoobiga. Tiigrisilm on rohkem kui lihtsalt ilus kristall – see tuletab meelde, et kasutada sisemist jõudu, seista veidi kõrgemal ja lõpetada enese saboteerimine, sest kogu vajalik valgus ja armastus on juba peidus. Varjamise asemel on Tiigrisilma eesmärk tuua pinnale ilus enesekindlus.

Füüsilised tervendavad omadused ja mõju

Elujõust tulvil ja alati valmis kedagi madalseisust välja tooma, on Tiigrisilm suurepärane veretugevdaja ja erakordne endokriinsüsteemi tasakaalustaja. Neile, kes tunnevad end veidi loiuna või letargiast läbimärtuna, aitab Tiigrisilm kristall ärgata. Suurem energia, kiirem ainevahetus ja pehmem seksitung aitavad kõik hormoonidel joonduda, viies isikliku biokeemia tõhusalt tagasi parimale tasemele. Hooajalise depressiooni käes vaevlejatele hoiab soojavereline kristall endas ka päikesesoojust, aidates leevendada pimedate ja kõledate päevade raskust.

Emotsionaalsed tervendavad omadused ning mõju

Pese maha negatiivne energia, kaeva sügavale juurtšakrasse ja lase enesekindlusel koos Tiigrisilma kristalliga hõljuda. Sellel kristallil on palju emotsionaalseid tervendavaid omadusi ja see aitab selle kandjal püsida tugevana, keskendununa ja ühenduses oma tuumaga, hoolimata teda ümbritsevast kaosest. Kui tunnete end blokeerituna, võib Tiigrisilma energia ka sellest motivatsioonipuudusest üle saada ja aidata fookust nihutada, julgustades elule aktiivsemat lähenemist.

Luues selle turvalise ja tugeva vundamendi, suunates energiat õigel viisil ja imades endasse kivi kiirgavat päikeselist soojust, võivad need, kes teevad oma elus ruumi Tiigrisilmale, avastada, et uus enesekindlus kannab neid edasi ja aitab neil juhtida edu nimel. Tervendavate jõudude osana uhutakse ära mürgised energiad, tõrjutakse kõrvale vaimsed teetõkked ja sügavaimad unenäod lakkavad ühtäkki olemast nägemused ning muutuvad tõeliselt sihipäraseks.

Tiigrisilm kristall võib aidata tervendada paljusid erinevaid suhteid. See mitte ainult ei aita positiivselt üle saada madalast enesekindlusest, et tugevdada suhteid iseendaga, vaid see võib aidata ka keeruliste emotsionaalsete sidemete loomisel rahanduse ja rahaga. Neile, kes võitlevad eneseväärikuse ja rahahädadega, töötab Tiigrisilm nende piiravate uskumuste lahti harutamiseks ja mürgise energia eemaldamiseks elus asjadest, mis sageli aitavad inimestel end turvaliselt tunda.

Spirituaalsed tervendavad omadused ja mõju

Neile, kes vajavad abi oma alumiste tšakratega, on Tiigrisilm lohutav kaaslane. Juurtšakra, päikesepõimiku tšakra ja sakraaltšakra töötavad kõik selle maise kiviga kooskõlas. Need on turva- ja tugevustšakrad, kus inimesed tunnevad end maandatud, ühendatud maaga oma jalge all ja piisavalt stabiilsena selles maailmas, et hüpata kõrgemale ja uurida vaimse teadvuse sügavamaid tasandeid. Ilma nende tšakrate kindla aluseta võib olla keeruline tunda end enesekindlalt ja mugavalt, kuna need aitavad aktiivselt kaasa inimeste lõõgastamisel.

Need kristallid on uskumatud võimendid, mis tähendab, et nad on tuntud ka füüsiliste võimete ärakasutamise ja parandamise poolest. Neile, kes soovivad oma kolmanda silmaga sügavamalt ühendust võtta, võib vääriskivi kasutamine vaimse võimendusena kõrgematesse sfääridesse kasuks tulla aurale, kuigi tasub meeles pidada, et Tiigrisilm on pigem maise juurtšakra kristall.

Tiigrisilm kristall

Tiigrisilm on suurepärane amulett hirmu hajutamiseks, kõrgema kaitsetaseme loomiseks ja positiivsete muutuste toomiseks igapäevaellu. See on oluline kristall neile, kes võitlevad maandamisega ja kes tunnevad, et täiendav annus õnne elus aitaks panna aluse omaenda väärtustunde ja enesekindlusega ühenduses olemisele ning oma maksimaalse potentsiaali saavutamisele.

Emakese Maa, loodusmaailma, jalgealuse pinnase ja iidsete kaitsevaimudega seotud Tiigrisilm on väärt valik neile, kes soovivad kasutada ägedamaid jõude. Neile, kes tunnevad vajadust seista pisut kõrgemal, tõsta häält veidi valjemini ja omavad enesekindlust, et astuda edasi ja astuda oma valgusesse. See rikkaliku ja muinasjutulise olemusega kristall on ideaalne talisman.

Kontakt

Kontaktivorm

info@elatedmonday.ee

+372 5554 3400

Elated Monday

Käevõrud

Blogi

© 2023 Elated Monday | FCD OÜ | eCommerce by DISAINVEEB EESTI BRAND